Naslovne strane za ponedeljak, 13. februar 2023. godine

Beta 13.02.2023

Beogradske dnevne novina na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak 13. februar 2023. pišu o zemljotresu u Turskoj i Siriji, kosovskom problemu, napadima na žene.

ALO - O čuvenom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću "Italijani snimili seriju o Siniši". Izbor za Evrosong: "Hrvati ismejali progon Srba u Oluji".

BLIC - O napadima na žene: "Da Nevena i Marine budu poslednje žrtve". Srpske spasilačke ekipe pomažu u Turskoj: "Heroj Zigi pronašao još jednog preživelog",

VEČERNJE NOVOSTI - List piše "Stepinac više nije tema za Vatikan". Analizira "Može li se Kosovo vratiti na Ist River".

DANAS - Autorski tekt nobelovca Orhana Pamuka o zemljotresu u Turskoj "Nikada ranije nisam video da je narod toliko besan". Pola veka jednog stripa "Hogar Strašni je štivo na kome treba odgajati decu".

NOVA - List tvrdi da je predsednik naprednjaka Aleksandar Vučić rekao saradnicima o lideru SPS: "Dačić je prevarant, a njegovi ljudi kriminalci". Duško Vujošević: "Dobri treneri su retke ptice, a ja sam dobar trener".

INFORMER - List piše da je u američkom Kongresu pokrenuta istraga: "Jeremić podmitio Bajdena?!". Rat u Ukrajini: "Putin kreće u masovnu ofanzivu!".

KURIR - Građani pomažu stradale u Turskoj i Siriji: "Srce za medalju". Kosovo: "Ponuda Kurtiju, dat rok do 17. februara da formira ZSO?".

SPRSKI TELEGRAF - List tvrdi da afera trese Ameriku: "Jeremić nudio novac sinu Džona Bajdena". Udružile se razne vrste gripa: "Pola Srbije leži u krevetu".

POLITIKA - "Zapadu ne odgovara suverena Rusija", intervju sa liderom Donjecke Narodne Republike Denisom Pušilinom. Turska formira odeljenje za istragu zločina o potresima "Izdati nalozi za hapšenje 131 osobe".

(Beta, 02.13.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »