"Zar nečiji život vredi 500: Evra?!" Sestra žene koju je ubio rođak tinejdžer skrhana od bola: "Ne mogu da verujem da je bratovo dete koje je pustila u kuću moglo tako nešto da uradi"

Blic 21.02.2023
"Zar nečiji život vredi 500: Evra?!" Sestra žene koju je ubio rođak tinejdžer skrhana od bola: "Ne mogu da verujem da je…

Sedamnaestogodišnji Lj.B. uhapšen je danas u Bačkoj Topoli nakon intenzivne potere policije zbog sumnje da je sinoć mučki ubio svoju tetku Stanku Mićić (65) u porodičnoj kući u ulici Generala Rodića u mestu Mileševo nadomak Bečeja.

Kako nezvanično saznaje "Blic", osumnjičeni se tereti da je juče popodne, najverovatnije iz koristoljublja, zverski pretukao Stanku čekićem, ubadao je po telu i na kraju udavio nesrećnu ženu a zatim joj ukrao auto i pobegao u Bačku Topolu. Komšije, rođaci i prijatelji pokojne Stanke teško mogu da poveruju u tu priču jer je, kako kažu, nesrećna žena živela sama od nadničarske plate. Stankina rođena sestra Vinka priča u suzama da ju je strašna vest zatekla jutros.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »