SSP tvrdi da je zapaljen auto predsednika mesnog odbora stranke u Elemiru (FOTO/VIDEO)

Beta 01.03.2023

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da je danas u Elemiru kod Zrenjanina zapaljen automobil predsednika mesnog odbora SSP, Dragoslava Stankova.

U saopštenju se navodi da je policijski uviđaj u toku ali da se "pretpostavlja" da je na automobil, koji je bio parkiran ispred porodične kuće u kojoj je Stankov spavao sa suprugom i sedmogodišnjim detetom, bačen Molotovljev koktel.

Predsednik mesnog odbora SSP u Elemiru kazao je da je dobijao pretnje od kada je počeo javno da objavljuje "dokaze o korupciji lokalne vlasti i zloupotrebi novca građana za projekte koji su debelo plaćeni a uopšte nisu izvršeni".

"Ja sam se malo smirio, ali dete jedva, supruga takođe, gledamo kako nam gori automobil tri metra ispred kuće u kojoj u to vreme spavamo i čista je sreća da se i kuća nije zapalila. Zato što imam svoje mišljenje? Zato što se borim za istinu", upitao je Stankov.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić pozvala je ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića da policija u roku od 48 sati pronađe počinioca i nalogodavce.

"Nikada se do sada ni u crnim hronikama Elemira i Zrenjanina nije dogodio ovakav napad, ali nas je on odmah podsetio na identična upozorenja paljenja automobila Olivera Ivanovića kako bi se ućutkao. Ovakvi obračuni sa neistomišljenicima, s obzirom da je puno elemenata koji ukazuju da je motiv politički, šta treba da znače", upitala je Tepić.

(Beta, 01.03.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »