Sedmo izdanje Kopaonik Music Week-a u znaku najvećih regionalnih muzičkih zvezda: Drugog vikenda festivala nastupaju Lepa Brena (17. marta) i Dino Merlin (18.marta)

Blic 02.03.2023
Sedmo izdanje Kopaonik Music Week-a u znaku najvećih regionalnih muzičkih zvezda: Drugog vikenda festivala nastupaju Lepa…

Nakon što je objavljeno da će sedmi po redu Kopaonik Music Week prvog vikenda otvoriti Saša Matić sa Milicom Pavlović kao specijalnim gostom 10. marta, i Željko Joksimović, koji će nastupiti odmah sutradan na istom mestu – u Event sali luksuznog Grand hotela Kopaonik, stigla je najava novih senzacionalnih koncerata! Naime, narednog vikenda festival će obeležiti nastupi jednih od najvećih regionalnih muzičkih imena - Lepe Brene i Dina Merlina!

Prvo veče drugog vikenda Kopaonik Music Week-a rezervisano je za nastup najveće folk zvezde na prostoru bivše Jugoslavije, Lepe Brene, koja će 17. marta pred mnogobrojnom publikom izvesti neke od svojih brojnih hitova, koji su obeležili njenu četiri decenije dugu karijeru. Brena je prošle godine u okviru Kopaonik New Year by Music Week svojim nastupom „zapalila“ Grand hotel, pa nema sumnje da će i ovaj put popularna pevačica imati nastup o kom će se dugo pričati.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »