Armagedon iz SAD stigao u Evropu, šta čeka Srbiju: Teško nevreme pravi haos, naš meteorolog detaljno opisao mogući scenario, a prognoza za mart je: "Ko ovo preživi..."

Blic 10.03.2023
Armagedon iz SAD stigao u Evropu, šta čeka Srbiju: Teško nevreme pravi haos, naš meteorolog detaljno opisao mogući…

„Ledeni armagedon“, snežna oluja koja je prethodnih meseci zahvatila i paralisala SAD i Kanadu, stiže i u Evropu, i prema najavi hidrometeorološkog zavoda Velike Britanije na teritorije te zemlje se očekuje da padne više od 38 centimetara snega, a ono što situaciju čini krajnje neizvesnom jeste to što meteorolozi ne mogu sa sigurnošću da procene da li će se ledeni ledeni talas proširiti i na ostatak Evrope.

A šta nas čeka u Srbiji? Prema dosadašnjim najavama, i Srbiji i zemljama u okruženju sledi drastično pogoršanje vremena, pad tempetarure za 10 stepeni, ali ima srećna okolnost - ono će biti kratkotrajno i neće donote vremenske neprilike razmera koje se očekuju u Velikoj Britaniji, i na severu Nemačke i Poljske, gde uz obilni sneg temperatura pada ispod nule. Ipak, Srbija će do kraja marta osetiti nekoliko pogoršanja vremenskih prilika i pad temperature, ali će njen

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »