Otac monstrum ćerku držao godinama u kadi! Prve fotografije sa mesta užasa na Zvezdari: Na mestu gde je devojčica (8) spavala perece i slika sa ocem (foto)

Blic 27.03.2023
Otac monstrum ćerku držao godinama u kadi! Prve fotografije sa mesta užasa na Zvezdari: Na mestu gde je devojčica (8)…

- Devojčica (8), koja je u teškom stanju pronađena u kadi u stanu u beogradskom naselju Mirijevu, svojevremeno je, nakon razvoda svojih roditelja, bila dodeljena na staranje majci. Pošto je ona u međuvremenu osuđena na kaznu zatvora zbog nasilja nad svojom majkom, dete joj je oduzeto. Jedno vreme brigu o devojčici preuzeo je Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd, u Zvečanskoj ulici. Nakon nekog vremena, nakon procena, sud je starateljstvo dodelio ocu. Osam godina je nije izveo iz kuće.

Beogradska policija već tri dana traga za Urošem Pašajlićem sa Zvezdare, osumnjičenim da je pretukao vanbračnu suprugu u da je godinama držao zatočenu svoju ćerkicu (8) kao roba. Komšije Pašajlića kažu za "Blic" da su slušali zapomaganje deteta iz stana. - Čuli smo zapomaganje deteta iz prozora od kupatila, jer je on nju držao zatočenu u kadi - kažu komšije. Kako prenosi reporter "Blica" sa lica mesta, iz stana se širi nesnosan smrad i pun je đubreta. Podsetimo,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »