Šta dosad znamo o slučaju zatočene devojčice (8): Njena sudbina je alarm za celu Srbiju koja traži odgovor na pitanje: U koju rupu se sakrio otac iz pakla?

Blic 28.03.2023
Šta dosad znamo o slučaju zatočene devojčice (8): Njena sudbina je alarm za celu Srbiju koja traži odgovor na pitanje: U…

Slučaj zatočene osmogodišnje devojčice sa Zvezdare šokirao je javnost u Srbiji. Policija je izmučeno dete našla u petak neuhranjeno i zapušteno u smrdljivom stanu punom đubreta i odmah je prebacila u bolnicu, gde joj je ukazana pomoć. Za ocem Urošem Pašajlićem (38) raspisana je potraga zbog sumnje da je ćerku držao kao roba.

Šta dosad znamo o slučaju zatočene devojčice sa Zvezdare? Skoro pa slučajno. Jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je nevenčani suprug Uroš Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba. - Ona je ispričala da ju je Pašajlić udario glavom i da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »