(Video) "plakao sam zbog devojaka, ali ne pred njima": Miloš Biković kaže da ume da zaplače kao malo dete, a otkriva i: "Voleo bih da imam svoju porodicu"

Blic 02.04.2023
(Video) "plakao sam zbog devojaka, ali ne pred njima": Miloš Biković kaže da ume da zaplače kao malo dete, a otkriva i…

Popularni glumac Miloš Biković proslavio se u Srbiji, ali je isto tako osvojio i publiku u Rusiji. Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" koja se emituje svake nedelje u 16.30 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 Miloš je otkrio kako izgleda život u Rusiji, prisetio se anegdote koja se odigrala veče pre nego što je otišao na probu kod Nikite Mihalkova, a otkrio je i neke detalje iz života o kojima inače retko priča u javnosti.

Jedna od tema o kojoj su razgovarali Miloš Biković i autroka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", Vesna Dedić, je ta ko je bio junak njegovog detinjstva. - Mama. Najviše vremena sam proveo sa mamom iako sam se dosta rano osamostalio, to mi je neka karakterna osobina bila i kada sam bio dete, tako kažu, ja se toga ne sećam. Već sa tri godine sam imao svoju neku energiju, svoj neki put i svoju neku logiku. Otac je često bio na putu i radio je u inostranstvu,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »