Како да избришете историју са вашег Гоогле Ассистант-а? Постоје два начина
Телеграф 05.04.2023 | Телеграф.рс

Можете да укључите и опцију "ауто-делете", која омогућава Гоогле-у да аутоматски брише историју након неког времена
Да ли сте некада пожелилки да избришете историју ваших разговора са Гоогле Асситант-ом, али не знате како то да учините? На правом сте месту. Један од начина је да користите веб локацију Гоогле Асситант-а. Имате две опције, да изаберете појединачне разговоре, или све своје податке. Након што приступите сајту, пријавите се на свој Гоогле налог. Када се пријавите, појавиће вам се листа ваших интеракција, а ви изаберите шта желитеа да избришете пише пцпресс. Уколико






