Vladimir je nepravedno ispao iz "Najslabije karike", ali će mu želja biti ispunjena: Želeo je da ide u Egipat, i otići će!

Blic 12.04.2023
Vladimir je nepravedno ispao iz "Najslabije karike", ali će mu želja biti ispunjena: Želeo je da ide u Egipat, i otići će!

Građevinskog radnik bez stalnog zaposlenja, otca četvoro dece iz Bačkog Petrovca, koji je više od sto puta bio dobrovoljni davalac krvi, izbacili su takmičari iz kviza "Najslabija karika" iako je imao najbolji rezultat. Ovakav potez jeste po pravilima, ali ni malo nije fer i na nepravdu koja je zadesila Vladimira Krnača odmah je reagovao voditelj kviza Nikola Kojo ali i gledaoci. Sad se oglasila i TV Prva gde se kviz emituje i uradila neverovatnu stvar za Vladimira.

Svima koji su gledali sinoćnju epizodu kviza "Najslabija karika" najveći utisak je ostavio i za srce prirastao Vladimir Krnač, takmičar čije će se učešće u ovom šou programu prepričavati još dugo. Pedesetdevetogodišnji Vladimir ostvario je nezapamćen uspeh, odgovorivši tačno na čak 22 pitanja, ne davši pritom nijedan netačan odgovor. Njegovi saigrači, međutim, odlučili su da ga taktički izbace u sedmoj rundi i tako ga zaustave na putu do ostvarenja životnog sna –

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »