Udruženje "Pobednik" već devetu godinu zaredom oslikava preko 1.000 vaskršnjih jaja: Deo prikupljenog novca donira deci sa Instituta za majku i dete (foto)

Blic 13.04.2023
Udruženje "Pobednik" već devetu godinu zaredom oslikava preko 1.000 vaskršnjih jaja: Deo prikupljenog novca donira deci sa…

Od jarko crvenih, žutih, zelenih jaja, pa sve do najlepših pastelnih šara, zlatne boje, dekupaž tehnike, kao i onih koja su iscrtana voskom - prava umetnička dela sa raznim motivima mogu se naći ovih dana u centru Beograda, na Trgu Nikole Pašića. Ovu humanitarnu akciju, prodaje vaskršnjih jaja organizovali su i pripremili članovi iz Udruženja osoba sa invaliditetom "Pobednik".

Iz udruženja kažu, da akciju sprovode već devetu godinu zaredom, a da su za sve ovo vreme pauzu napravili jedino u "doba korone." - Već devetu godinu zaredom naši članovi zajedno sa svojim roditeljima i prijateljima oslikavaju preko 1.000 vaskršnjih jaja, koja na Veliku sredu i Veliki četvrtak prodajemo. Delimo radost, želimo da pokažemo da su naši članovi vidljivi i da smo društveno aktivni. - kaže zamenik predsednika udruženja "Pobednik", Miroslav Stanišić.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »