"Чуо се пуцањ! Наставница се продрала да бежимо!" Сведочења ученика о злочину на Врачару: "Убица је био предмет зезања, нико не зна зашто"

Блиц 03.05.2023
"Чуо се пуцањ! Наставница се продрала да бежимо!" Сведочења ученика о злочину на Врачару: "Убица је био предмет…

У Основној школи на "Владислав Рибникар" на Врачару јутрос око 8 часова дошло је до пуцњаве. Према најновијим званичним информацијама МУП-а, убијено је осморо деце и један радник обезбеђења. Шесторо деце и један наставник те школе су рањени и тренутно су збринути у Ургентном центру и Тиршовој. Малолетник Коста Кецмановић (13) који је извршио овај злочин, ученик је ове школе и он је пронађен и ухапшен у дворишту школе, а како причају ђаци школе чули су пуцњаву, а потом и наставницу која је рекла да беже!

Ђаци ОШ "Владислав Рибникар" и даље су шоку због трагедије која се јутрос догодила у овој школи. Ученик Коста Кецмановић (13) убио је осморо својих другара из школе и припадника обезбеђења. Према изјавама ученика ове школе за "Пинк" ТВ, и даље влада шок и неверица због свега што се догодило. - Чули смо пуцњаву, дошли смо да видимо шта се дешава. Браћа ми иду у ову школу, ово је први пут да се десило. Мени млађи брат иде у ту школу, одмах сам се уплашио да му се

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Хроника, најновије вести »