"Kod oca je pronađeno oružje za koje je tvrdio da nema": Ministar Vučević o Urošu Blažiću: "Pokušao je da upiše Vojnu akademiju, ali nije prošao vojnobezbednosnu proveru"

Blic 10.05.2023
"Kod oca je pronađeno oružje za koje je tvrdio da nema": Ministar Vučević o Urošu Blažiću: "Pokušao je da upiše Vojnu…

Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da je juče je uhapšen otac Uroša Blažića (21) koji je u svom krvavom piru usmrtio osmoro mladih, a trinaestoro ranio u selima u okolini Mladenovca. Kako je ministar istakao u jutarnjem programu "Prva" TV, otac osumnjičenog je potpukovnik u Vojsci Srbije, a hapšenje nije pitanje njegove profesije, već odgovornosti pred zakonom.

Kako je istakao, kod oca osumnjičenog je pronađeno oružje za koje je tvrdio da nema. - Juče je uhapšen, on je potpukovnik u Vojsci Srbije, utvrđeno je da postoji neko naoružanje kod njega za koje otac osumnjičenog tvrdio da nema. Nađeno je oružje i policija je pristupila i privela ga u policijsku stanicu. Nije pitanje njegove profesije, već njegove odgovornost pred zakonom - kaže Vučević. Govoreći o slučaju ubice iz Mladenovca, Vučević kaže da do sada nije isticano

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »