Dva gola Mitrovića, Junajted blizu Lige šampiona, Liverpulu samo bod

Beta 20.05.2023

Fudbaleri Fulama i Kristal Palasa odigrali su danas nerešeno 2:2, u utakmici 37. kola Premijer lige.

Kristal Palas je poveo u 34. minutu pogotkom Odsona Eduara, ali je Fulam preokrenuo rezultat golovima Aleksandra Mitrovića.

Srpski napadač je prvo u poslednjim trenucima prvog poluvremena iskoristio penal, a potom je mrežu Palasa zatresao i u 61. minutu i doneo vođstvo svom timu.

Konačnih 2:2 postavio je Džoel Vord u 83. minutu.

Fulam je deseti na tabeli sa 52 boda, dok je Kristal Palas poziciju ispod sa 44 osvojena boda.

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su u gostima protiv Bornmuta sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Kazemiro u devetom minutu.

Junajted je četvrti je na tabeli sa 69 bodova, odnosno ima tri boda više i utakmicu manje od Liverpula koji je danas na Enfildu odigrao 1:1 sa Aston Vilom.

Aston Vila je mogla do prednosti u 22. minutu, ali Oli Votkins nije iskoristio penal. Međutim, samo samo pet minuta kasnije Džejkob Remzi doveo Vilu u vođstvo.

Rezultat se nije menjao sve do 90. minuta kada je Roberto Firmino, u svom poslednjem nastupu na Enfildu, izjednačio na 1:1.

Ekipa Aston Vile je sedma na tabeli Premijer lige sa 58 bodova.

Istim rezultatom završen je i meč Vulverhemtona i Evertona. Vulvsi su poveli u 34. minutu pogotkom Hvanga Hičana, a važan bod Evertonu u borbi za opstanak doneo je Jeri Mina u desetom minutu nadoknade vremena.

Vulvsi su na 13. poziciji na tabeli sa 41. bodom, dok je Everton 17. sa 33 boda.

(Beta, 05.20.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »