"Sećam se treme i neizvesnosti od novog početka": Voditeljka Blic Tv Aleksandra Ivanović progovorila o poslu i karijeri: "Priznajem da ponekad imam tremu"

Blic 28.05.2023
"Sećam se treme i neizvesnosti od novog početka": Voditeljka Blic Tv Aleksandra Ivanović progovorila o poslu i karijeri…

Voditeljka na Blic televiziji (MTS 115), Aleksandra Ivanović, dobila je još jedan projekat pored emisije “Scena” (radnim danima u 19:45, 22:50), a to je “Skener”, u kojem posebno uživa. Iako ima sa kim da podeli svoje uspehe, nedostaju joj neki članovi porodice.

Prošlo je skoro godinu dana otkako je televizija startovala, čime ste najviše zadovoljni kada je u pitanju vaša emisija “Scena”? Scena je prva emisija u kojoj sam se ostvarila u ulozi voditelja, donela mi je novo iskustvo, novu ljubav i uzbuđenje, baš zbog toga mi je posebna. Sećam se te treme i neizvesnosti od novog početka, prvog ulaska u studio i čitanja najava, velike podrške urednika i kolega, nestrpljenja da vidimo kako će publika reagovati na naše zamisli.

Mts »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »