Šapić obišao radove u Bulevaru Zorana Đinđića: "Analiziramo gde sve bulevari mogu da se prošire; Realizacija izgradnje novog savskog mosta i tunelske veze počeće istovremeno"

Blic 31.05.2023
Šapić obišao radove u Bulevaru Zorana Đinđića: "Analiziramo gde sve bulevari mogu da se prošire; Realizacija izgradnje…

"Pokušaćemo da rasteretimo čep na raskrsnici kod Ušća. Da od raskrsnice sa Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića dobijemo po tri trake, što bi bilo rasterećenje za Novi Beograd. Radimo na analizi koji bulevari mogu da se prošire", rekao je danas Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, prilikom obilaska radova na produžetku Bulevara Zorana Đinđića do Vladimira Popovića.

Kako je rekao, ima dosta prostora gde može da se doda po jedna ili dve trake, koje bi postale autonomne trake za javni prevoz. Time bi, naglasio je Šapić, ubrzali javni prevoz i nastavili njegovo unapređenje. - Završetak se očekuje negde na jesen. Neću da opterećujem ni sebe ni one koji rade sa tačnim datumom. Uvek postoje objektivne okolnosti, ali očekujem u septembru. Želim da ovim bulevarom omogućimo da se dođe do Brankovog mosta, a da ne mora da se prođe kroz

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »