Poslanici vladajuće većine zamerili Lazoviću da odlaže ispunjenje sopstvenog zahteva – formiranje Anketnog odbora (VIDEO)

Insajder 08.06.2023  |  Insajder

O formiranju Anketnog odbora koji bi trebalo da utvrdi činjenice i okolnosti koje su dovele do dva masovna ubistva početkom maja, poslanici raspravljaju treći dan. I današnju sednicu obeležila su duga izlaganja predlagača, šefa poslaničkog Zeleno - levog kluba, i primedbe poslanika vlasti da u njegovim izlaganjima nisu čuli ni reč o anketnom odboru. Danas mu je zamereno da odlaže ispunjenje sopstvenog zahteva.

Neograničeno vreme za izlaganje, na koje kao predlagač ima pravo, šef poslaničkog Zeleno - levog kluba Radomir Lazović koristio je i danas. To se nije dopalo predstavnicima vladajuće većine. Zato je njegovo uvodno izlaganje, koje je trajalo skoro sat, propraćeno bukom iz dela poslaničkih klupa. Šta se dešavalo u klupama poslanika vlasti nije se videlo tokom televizijskog prenosa, ali je Lazović od svojih kolega tražio da to snime. Predsednik Skupštine nije reagovao

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »