"Majica joj je buknula, vrisnula je": Stariji brat devojčice koja se zapalila u Melencima opisao kako se opasna igra pretvorila u tragediju (foto, video)

Blic 10.06.2023
"Majica joj je buknula, vrisnula je": Stariji brat devojčice koja se zapalila u Melencima opisao kako se opasna igra…

Sedmogodišnja devojčica D. R. iz sela Melenci nadomak Zrenjanina, zadobila je teške telesne povrede u vidu opekotina nakon bezazlene igre u dvorištu. Kako saznaje "Blic", ona je sa bratom i sestrom palila parčiće kartona u dvorištu porodične kuće u Njegoševoj ulici br. 77 a zatim se zapalila i sa teškim telesnim povredama nakon pregleda u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice prebačena je u Novi Sad u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

- Devojčica nije životno ugrožena i zbrinuta je na Odeljenju plastične hirurgije nakon kompletne dijagnostike. Kako je ustanovljeno, ima opekotine po glavi, licu, telu i nogama i to u veličini od 15 odsto od ukupne površine kože u odnosu na celo telo. Njeno stanje je stabilno i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara koji prate njen dalji oporavak - kažu u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. Stariji brat nesrećne devojčice uznemireno priča da

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »