"Blic otkriva" detalje optužnice protiv oca iz pakla: Dok je devojčica šest dana bila zarobljena u kadi bez hrane i vode, Pašajlić tukao i mučio partnerku: Preti mu 14 godina robije!

Blic 10.06.2023

Uroš Pašajlić koji je optužen za nasilje u porodici jer je godinu dana držao zatočenu u stanu ćerku (8), kao i zlostavljao i mučio svoju partnerku Ivanu L. (46) uskoro će se naći pred sudom nakon što je optužnica koja ga tereti za gnusno zlostavljanje ćerkice potvrđena. Kako saznajemo, u optužnici je do detalja opisano u kakvim uslovima je držana devojčica, ali i kako je Pašajlić mučio svoju partnerku.

Kako "Blic" saznaje, u optužnici koju je protiv Pašajlića podiglo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, navodi se da je otac iz pakla bio zavistan od kokaina, da je devojčicu ostavljao često samu u stanu bez ikakvog nadzora i roditeljske brige. Prema informacijama koje posedujemo, tužilaštvo je navelo da je osmogodišnja devojčica čak 7 dana bila zaključana u stanu bez osnovnih uslova za život!? - On je često ostavljao svoju ćerku u stanu, bez nadzora i

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »