"Zatekla je sina na kolenima, a ćerku bosu": Vučić razgovarao sa majkom dece koju je maltretirala kosovska policija: "Dečaka su udarali, devojčicu vukli po zemlji" (video)

Blic 18.06.2023
"Zatekla je sina na kolenima, a ćerku bosu": Vučić razgovarao sa majkom dece koju je maltretirala kosovska policija…

"Juče su brat i sestra Dara i Kristijan u selu Žitkovac, opština Zvečan napadnuti od strane kosovske policije. Dečaka su udarali, a devojčicu vukli po zemlji. Kada je došla njihova majka koja je sva uplakana bila zatekla je kako sina drže na kolenima na zemlji i čerku koja je bosa od stresa nekoliko puta kolabirala.", - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Vučić je izneo detalje razgovora sa majkom maltretirane dece, a zatim se osvrnuo na druge incidente na Kosovu u kojima su žrtve bili Srbi. - Vozili su kvad pa su oni mislili da su kao opasni teroristi. Imaju i manjeg brata možete misliti kakav je to šok za celu porodicu. Mnogo godina unazad pokušavamo na svaki način da sačuvamo mir, stabilnost i ekonomski napredujemo. Naša zemlja je dala sve da tako bude. Voleo neko da čuje ili ne to su činjenice i podaci. Međutim,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »