"Putevi Srbije", koji su dostavili snimke iz četiri ugla sa rampe Doljevac: Ništa nije moglo da bude menjano i brisano! (VIDEO)

Insajder 20.06.2023  |  Insajder
"Putevi Srbije", koji su dostavili snimke iz četiri ugla sa rampe Doljevac: Ništa nije moglo da bude menjano i brisano…

Snimci sa sve četiri kamere sa naplatne rampe Doljevac, iz januara 2019. godine - kada je Stanika Gligorijević poginula a četiri osobe povređene - nisu mogli da budu ni menjani, ni brisani, tvrdi za Insajder Darko Savić iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije". Prethodno je to preduzeće, po Zakonu o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, Insajder televiziji dostavilo snimke sa sve četiri kamere.

Godinama se, međutim, u javnosti nagađa o tome da nedostaju dva ključna minuta snimka na kojima bi se, kako su tvrdili mnogi, videlo da je za volanom automobila koji je usmrtio Staniku Gligorijević bio tadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić, a ne njegov vozač koji je osuđen na četiri i po godine zatvora. Na snimcima koji su nam dostavljeni nedostaju dva minuta, ali sa kamere koja snima panoramski i na kojoj, čak i da je sve snimljeno, a kako pokazuju snimci

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »