Salij, novi junak Beograda: Vozač autobusa sa Šri Lanke uradio je nešto zbog čega je preko noći postao zvezda domaćeg interneta (foto)

Blic 08.07.2023
Salij, novi junak Beograda: Vozač autobusa sa Šri Lanke uradio je nešto zbog čega je preko noći postao zvezda domaćeg…

Jedan vozač na liniji 32 u Beogradu preko noći je postao popularan, kada je fotografija njega, dok tokom pauze čisti autobus, osvanula na internetu. Ljudi su bili oduševljeni ovim, naizgled običnim, gestom vozača. "Blic" je pronašao ovog vozača, a u pitanju je Salija Majtripala (52), vozač koji je sa Šri Lanke došao u Srbiju u maju. On nam je ispričao kako je reagovao na neplaniranu popularnost, kao i kako mu se dopada život u Beogradu.

U nedostatku domaćih vozača, privatni prevoznici koji voze na gradskim linijama angažovali su šofere iz Šri Lanke, a ono što je jedan od njih uradio, odmah je završilo na društvenim mrežama. - Vozač autobusa 32 iz Šri Lanke je u toku pauze na okretnici izašao da čisti autobus - napisao je jedan korisnik Tvitera koji je priložio i fotografiju. I to je bilo dovoljno da bukvalno preko noći dobijemo novog junaka Beograda. Nakon te fotografije, usledila je lavina

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »