"Davali smo joj kap po kap vode": Scena koju je zatekla policajka kada je videla devojčicu zatočenu u kadi budi jezu: "Ležala je na prljavoj majici, u jaknici, a oko nje je bila gomila đubreta"

Blic 09.07.2023
"Davali smo joj kap po kap vode": Scena koju je zatekla policajka kada je videla devojčicu zatočenu u kadi budi jezu…

Uroš Pašajlić (38), koji je optužen za nasilje u porodici jer je svoju ćerkicu (8) držao zatočenu u kadi, kao i zlostavljao emotivnu partnerku Ivanu L., naći će se pred sudom 28. jula. U optužnici protiv Pašajlića otkriveni su detalji trenutka kada su policijski službenici ugledali devojčicu koja je bila zaključana u toaletu - ležala je u kadi, neuhranjena i dehidrirana, a prizori su bili toliko uznemirujući da ni dugogodišnji profesionalci nisu mogli da ostanu pribrani.

Prema informacijama koje posedujemo, tužilaštvo je navelo da je osmogodišnja devojčica čak 7 dana bila zaključana sama u stanu bez osnovnih uslova za život. Uroš Pašajlić se u slučaju svoje ćerkice tereti za krivično delo Nasilje u porodici. Za ovo delo je zaprećena kazna zatvora od dve do deset godina zatvora. Policijska službenica PS Palilula, koja je pronašla devojčicu, je izjavila da je 24. marta u kasnim večernjim časovima sa kolegama otišla na adresu, gde je

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »