Heroj Ukrajine: - izdajica? Čuveni atletičar Sergej Bubka na stubu srama, otkriće zatreslo Ukrajinu: "Naš najslavniji sportista sarađuje sa teroristima!"

Blic 10.07.2023
Heroj Ukrajine: - izdajica? Čuveni atletičar Sergej Bubka na stubu srama, otkriće zatreslo Ukrajinu: "Naš najslavniji…

Sergej Bubka, najveći sportista u istoriji Ukrajine, 35-struki svetski rekorder u skoku s motkom, višestruki evropski i svetski šampion i olimpijski pobednik, od 2005. do 2022. godine na čelu Nacionalnog olimpijskog komiteta, nosilac titule Heroj Ukrajine i bivši poslanik – sve od početka ruske agresije na njegovu zemlju, snabdeva naftom proruske snage u Donbasu, navodi se u otkriću koje je ovog vikenda odjeknulo u Ukrajini.

"Kompanija "Mont Blanc", koja pripada poznatom sportisti Sergeju Bubki i njegovom bratu Vasiliju, posluje na privremeno okupiranim teritorijama i prodaje gorivo teroristima", pokazalo je istraživanje portala Bihus.Info. Istina, ne radi se o ogromnom novcu. - to je 830.000 rubalja ili oko 9.000 dolara, međutim uzbuđenje je izazvalo otkriće da je to čuveni Bubka, koji trguje sa okupatorima svoje zemlje. Novinarska istraga otkrila je da se početkom 2023. godine

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »