"Devet dugih godina": Potresne reči Igora Jurića na godišnjicu ubistva Tijane, anđela čija je smrt promenila Srbiju, Jelena Dokić mu poručila: "Koliko ste samo života promenili!"

Blic 26.07.2023
"Devet dugih godina": Potresne reči Igora Jurića na godišnjicu ubistva Tijane, anđela čija je smrt promenila Srbiju…

"Devet dugih godina", reči su Igora Jurića, oca Tijane Jurić (15) koja je nestala 2014. godine. Tijani Jurić (15) se izgubio svaki trag u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku, a nakon 13 dana potrage nažalost epilog je bio tragičan. Devojčica je pronađena mrtva, a kako je kasnije utvrđeno nju je monstrum Dragan Đurić, mesar iz Surčina, udario kolima, silovao je i ubio.

Tijanin nestanak je podigao celu Srbiju na noge i njeno ubistvo je zauvek promenilo sve nas. Igor Jurić je danas objavio fotografiju svoje ćerke Tijane, uz potresnu poruku. - Devet dugih godina...- kratko je napisao Jurić. Na objavi oca ubijene Tijane koja slama srca, nizali su se potresni komentari podrške, a među njima je i od bivše teniserke Jelene Dokić. - Anđeo. Koliko života ste promenili prekrasni anđele i tvoj prekrasni tata - napisala je Jelena Dokić,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »