Oluja pravila haos po Srbiji! RHMZ izdao upozorenje: Evo gde će tokom noći i dalje biti pljuskova sa grmljavinom (foto, video)

Blic 05.08.2023
Oluja pravila haos po Srbiji! RHMZ izdao upozorenje: Evo gde će tokom noći i dalje biti pljuskova sa grmljavinom (foto…

Jaka oluja stigla je u Srbiju oko 13 časova, a prvi na udaru su bili zapadni delovi zemlje. RHMZ iz sata u sata izdaje najnovija upozorenja za one delove zemlje koji su sledeći na udaru. U Sloveniji je još juče napravila haos, a olujni oblaci nadvili su se danas nad celim regionom - najviši stepen upozorenja na jako nevreme i dalje važi kako za Sloveniju, tako i za Hrvatsku i delove Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Pola Srbije je danas u narandžastom, a pola u crvenom, najvišem stepenu upozorenja.

U našem blogu uživo pratite najvažnije vesti o olujnom nevremenu u regionu i kod nas, sva aktuelna upozorenja RHMZ i drugih institucija i savete kako se ponašati u ovakvim situacijama. U toku noći u većini krajeva mestimično kiša, a plјuskovi s grmlјavinom očekuju se još samo na istoku i jugoistoku Srbije. Na području Beograda povremeno kiša. Kako se može videti na mapama, cela Srbija trenutno je prekrivena kišnim talasom. Nevreme koje je pogodilo Beograd napravilo

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Vojvodina, najnovije vesti »