Stranka Zajedno: Vlast odgovorna za incident u Gornjem Milanovcu gde je auto udario dete

Beta 26.08.2023

Stranka Zajedno ocenila je danas da je vlast odgovorna za incident koji se dogodio juče u Gornjem Milanovcu gde je automobil prošao kroz zatvorenu ulicu i udario dete.

Pred početak protesta u tom gradu, vozač je automobilom naleteo na okupljene građane, udario dete i zatim pobegao.

Predsednica odbora te stranke u Gornjem Milanovcu Kristina Milošević u pisanoj izjavi kazala je da je taj incident rezultat "sejanja decenijske mržnje vlasti".

Ona je rekla da Srbija ima granice koje je drže u komadu, ali da se sistem u državi "raspada" i uništava živote građana.

Prema njenim rečima, građani su besni na aktuelnu vlast "i to sa pravom", jer više ne mogu da podnesu stradanje svoje dece.

"Ovo su posledice njihovog sejanja decenijske mržnje, njihove podele naroda, zapošljavanja nesposobnih, samo zato što imaju partijsku knjižicu, razaranja sistema na paramparčad zarad održanja na vlasti njihove kriminalne hobotnice", rekla je Miloševićeva.

Ona je dodala da institucije ne funkcionišu i da se vlast ponaša kao da je Srbija samo njihova i da mogu da rade šta god žele, dok deca stradaju.

"Već 11 godina nam uništavaju zdrav razum lažima, rijalitijima, nenormalnim razlozima da rasprodaju sve što ova zemlja ima da bi stekli korist, ali sada nam deca stradaju. Ovako više ne može! Sve se mora promeniti i to bez odlaganja! Zajedno sa građanima moramo učiniti ovu zemlju boljim mestom za život", dodala je ona.

(Beta, 08.26.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »