"Pronađen je i vraćen: Kući!" Ljiljani i njenom mužu lopovi u Grčkoj pre više od mesec dana ukrali su auto, evo gde je nađen i za šta je korišćen! (foto)

Blic 21.09.2023
"Pronađen je i vraćen: Kući!" Ljiljani i njenom mužu lopovi u Grčkoj pre više od mesec dana ukrali su auto, evo gde je…

Srbi su često na udaru kradljivaca automobila u Grčkoj i uglavnom se dogodi da ta vozila više nikada ne budu vraćena vlasniku, međutim ova priča, za razliku od mnogih, ima srećan kraj! Naime, Ljiljani i njenom suprugu ukraden je automobil pre više od mesec dana u Grčkoj, i kako je objasnila, korišćen je kao prevozno sredstvo organizovanim bandama koje se bave krijumčarenjem migranata. Na njihovu sreću, vozilo je nađeno!

Liljana je na Fejsbuk grupi " Grčka info" do detalja objasnila kada je agonija krenula, ali i kako je auto nađen, i vraćen. - Dragi članovi, grupe želim da podelim sa vama lepu vest, da je naš auto pronađen i da je stigao kući. Imali smo mnogo neprijatnosti, ne bih sada da o tome pišem, jer nam je pre svega, najvažnije da je pronađen i da nije toliko velika šteta naneta - započela je ona u svojoj objavi. Ona je potom objasnila kada se krađa dogodila i gde i kada je

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »