SNS Beograd: Neopravdane optužbe opozicije, njihova aktivistkinja je napala našu

Beta 23.09.2023

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da je žena iz stranaka opozicije fizički napala njihovu aktivistkinju ispred pijace na Banjici, tako što joj je "uvrtala ruku i pokušavala da joj otme telefon".

SNS navodi da je do napada došlo dok je njihova aktivistkinja "uredno stajala za štandom", slikajući i snimajući aktivnosti, što se, kako su naveli, "inače radi" kada se održaju štandovi.

{Related:190904}

U saopštenju SNS navodi da "nikada nikoga" nisu udarili ni napali, a da za današnje "neopravdane optužbe" opozicije imaju snimak i dokaze.

Stranka Zajedno saopštila je ranije danas da je tokom zajedničke akcije sa Demokratskom strankom (DS) i strankom Srbija centar (SRCE) u Beogradu fizički napadnuta koordinatorka omladine stranke Zajedno Sanja Vasić.

"Na Banjici je Srpska napredna stranka postavila štandove pored naših i provocirala naše aktiviste", navedeno je u saopštenju u kojem piše da se "aktivistkinja SNS obučena u belu stranačku majicu, unosila u lice" njihovoj aktivistkinji "i nakon kraćeg verbalnog sukoba, udarila joj šamar, potom je uhvatila za nadlakticu i nastavila da je udara".

Dodali su da je aktivistkinja SNS potom pobegla, da je pozvana policija i data je zvanična izjava, a da su drugi sa štanda SNS rekli da ne poznaju tu svoju aktivistkinju iako je nosila stranačko obeležje.

(Beta, 09.23.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »