SSP: Svojim prisustvom kod naših štandova SNS nam ukazala veliku čast

Beta 23.09.2023

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da im je Srpska napredna stranka (SNS) prisustvom najviših gradskih funcionera pored štandova SSP-a u Kruševcu, ukazala veliku čast.Aktivista SSP-a u Kruševcu Ivan Mandić u pisanoj izjavi kazao je da je od postojanja te stranke u Kruševcu, na svaku zakazanu akciju lokalnog odbora, SNS pokazivala strahopoštovanje za sve što su radili i da su im nekada spremili odbor za doček u vidu batinaša, nekada kriminalaca, ali i da su ih mnogo puta dočekali i najviši funkcioneri SNS u tom gradu.

"Danas su nam ipak, ukazali najveću čast jer su u terminu zakazanih štandova 'Pravac Evropa', na Trg glumaca u Kruševcu koje je naše tradicionalno mesto okupljanja, postavili 10 štandova bez materijala i na iste izveli kompletan javni gradski sektor", naveo je Mandić.

Dodao je da SNS "nekako uvek" od Gradske uprave Kruševac, dobije dozvolu da postavi štandove baš na mestu koje je SSP platila u smislu zakupa javne površine, ali da im nikada do sada nije ukazala ovakvu čast, "da na svoje štandove izvede od predsednika mesnih zajednica, preko direktora javnih preduzeća, sve do narodnih poslanika".

Mandić je istakao da je to jedna vrsta priznanja da dobro rade i da to prepoznaju i građani tog grada, kao i SNS, te da razumeju zašto je nužno da aktiviraju ceo svoj gradski partijski aparat.

"Stranka slobode i pravde pozdravlja aktivnost SNS Kruševac uz poruku da je strah opravdan jer promene dolaze u Kruševac. Za sledeći zakazan štand u 'odboru za doček' očekujemo i samog ministra Gašića", piše u saopštenju.

(Beta, 09.23.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »