Policija na tragu pljačkašima iz temerina: Motorom došli do menjačnice, pa uz pretnju mitraljezom odneli pare! Jedna slika ključni dokaz!

Blic 23.09.2023
Policija na tragu pljačkašima iz temerina: Motorom došli do menjačnice, pa uz pretnju mitraljezom odneli pare! Jedna slika…

Novosadska policija je na tragu pljačkašima koji su sinoć oko 20 časova na motoru opljačkali menjačnicu u Temerinu a kako nezvanično saznaje "Blic" policija ima čak dvojicu osumnjičenih za to krivično delo ali pretresom objekta u kome borave nisu pronašli nikakve materijalne dokaze da bi ih uhapsili.

Ipak, zbog snimka na društvenim mrežama koji je praktično odao jednog od njih, policija i dalje vrši istragu u tom pravcu i traži dokaze kako bi mogli podneti krivičnu prijavu protiv osumnjičenih koji su i dalje na slobodi. Prema informacijama koje posedujemo, jednan od osumnjičenih objavio je video na jednoj društvenoj mreži, a na kojem se vidi oružje, kao i motor koji je osumnjičeni koristio tokom pljačke. Kako nezvanično saznajemo, oni još uvek nisu uhapšeni.

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »