I da rađa i da brani: Konobarice na Oktoberfest postale hit zbog količine piva koje mogu odjednom da ponesu: Festival piva ili takmičenje za najjaču ženu?! (video)

Blic 24.09.2023
I da rađa i da brani: Konobarice na Oktoberfest postale hit zbog količine piva koje mogu odjednom da ponesu: Festival piva…

Posao konobarice i kobara nije lak posebno kada je reč o velikim feštama sa puno gostiju željnih dobre "kapljice", a hit snimci sa društvenih mreža sa "Oktoberfesta", jednog od najvećih festivala koji se održava u slavu piva, pokazuju kolika fizička spremnost je potrebna da bi se obavljao taj posao.

Kako se vidi na jednom snimku koji je objavljen na Tik Toku, konobarica sa "Oktoberfesta" je u jednom potezu uspela da ponese veliku količinu piva, odnosno, krigli, prema nekim procenama, i više od 30 litara odjednom. Međutim, prethodna konobarica snagatorka je samo jedna u nizu superžena koje svake godine opslužuju stotine hiljada gostiju "Oktoberfesta". Podsetimo, čuveni "Oktoberfest" u Minhenu ove godine održava se 188. put i trajaće do 3. oktobra.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »