Naslovne strane dnevnih novina za četvrtak 5. oktobar 2023. godine

Beta 05.10.2023

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četrvtak, 5. oktobar, najavljuju tekstove o odluci suda da Milanu Radoičiću ne odredi pritvor, o predstojećem izborima, a donose i intervju sa predsednikom Srpskog pokreta Dveri Boškom Obradovićem.BLIC - "U decembru biti ili ne biti za Srbiju u EU", iz nastupa predsednika Evropske komisije Šarla Mišela. O sukobu na severu Kosova "Banjska i dalje pod velom tajne".

VEČERNJE NOVOSTI - I lokalni izbori u paketu, "Glasanje u najmanje 50 gradova i opština". Predstavljen plan trase nove pruge "Brzim vozom i do 'Tesle' i do Surčina".

DANAS - "Privođenje Radoičića kao Vučićeva predstava", o odluci suda da se Milanu Radoičiću ne odredi pretvor. O godišnjici petookrobarskih promena, "Milošević je ružna prošlost, ali je Vučić najgora moguća sadašnjost".

NOVA - O odluci suda da ne odredi pritvor Milanu Radoičiću, "Vlast čini sve da ne kazni Radoičića". Intervju lidera Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića, "Dve liste opozicije veći motiv biračima da izađu na izbore".

POLITIKA - List saznaje, "Sto đaka i profesora iz Srbije putuje u Jasenovac". O odluci suda, "Tužilaštvo će uložiti žalbu na odbijanje suda da Radoičiću odredi pritvor".

(Beta, 10.05.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »