"Ide Bajden i vodi Zelenskog i kad su stigli do provalije, kaže njemu Bajden..." Đošić zapanjio: Pogubili su se, ne znaju gde su!

Kurir 06.10.2023
"Ide Bajden i vodi Zelenskog i kad su stigli do provalije, kaže njemu Bajden..." Đošić zapanjio: Pogubili su se, ne znaju…

Kuje se zavera za likvidaciju predsednika Vladimira Putina, a Ruska tajna služba pokrenula je istragu o tim navodima! To je preneo popularni Telegramov kanal, poznat po dobrim vezama s bezbednosnim strukturama u Moskvi! Naime, kanalu je doušnik preneo kako mu je jedan agent tajne službe otkrio da je "dobio zadatak da ukloni diktatora".

O ovome su govorili gosti u studiju Kurir televizije Milorad Đošić, pukovnik u penziji i Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost. Đošić razgovor započinje izjavom da udar na Putina nije ništa lično: - Kada budu izbori u Rusiji predsednik Putin će pobediti sigurno. Rusija je okrenula glavu od Evrope, bez obzira na rat, oni su se okrenuli ka Istoku. Gledajte, u pitanju je veće tražište nego evropsko, Kina, Indija, Koreja - jedna, druga.... - rekao je Đošić.

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »