(Video): Mali heroj Srđan ima cerebralnu paralizu, epilepsiju i hidrocefalus, ne hoda, ne govori, ali uživa u Cecinim pesmama, došla je u njegov dom: "Rasplakaćete me, nemojte, molim vas"

Blic 11.10.2023
(Video): Mali heroj Srđan ima cerebralnu paralizu, epilepsiju i hidrocefalus, ne hoda, ne govori, ali uživa u Cecinim…

Mali heroj Srđan Jovanović rođen je u sedmom mesecu trudnoće, tačnije u 30. nedelji. Svoje prve dane života proveo je u inkubatoru, boreći se za život. Do sada je imao već nekoliko operacija i njegovo stanje ide na bolje, a posle poslednje, koja je bila u februaru ove godine je izgovorio i svoje prve reči. Kada je rekao mama, Milica, Srđanova majka, je ceo dan plakala.

Ekipa emisije "Srce za decu" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 , sredom u 21.45 sati, na čelu sa voditeljkom Katarinom Manojlović obišla je malog heroja Srđana i njegovu porodicu i saznala da ono na šta Srđan najviše reaguje je muzika koja je i njegov lek zbog čega mu je ispunila želju da upozna Svetlanu Cecu Ražnatović. Srđan je najmlađe od četvroro dece koliko ima ova hrabra porodica. - Srđanovo stanje je nastalo posle porođaja pošto je on

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »