Bizarno i strašno: Vladimir se javio na apel za hitnu transfuziju krvi trudnici, kada je rekao šta traži u zamenu, Aleksandra je pobesnela: "Zgrožena sam, bolest ne bira"

Blic 01.11.2023
Bizarno i strašno: Vladimir se javio na apel za hitnu transfuziju krvi trudnici, kada je rekao šta traži u zamenu…

Kada vam je očajno potrebna pomoć, poslednje što želite jeste da vas neko ucenjuje da bi vam pomogao, pogotovo kada se radi o trenucima koji dele život od smrti. Nažalost, da ni mi kao društvo nismo imuni na ovakve neljude koji gledaju da se okoriste i nahrane svoje niske pobude, dokaz je slučaj u kojem je mladić iz Srbije po imenu Vladimir svoju "humanost" želeo da naplati intimnim odnosima.

Beograđanka Aleksandra A., danima je širila apel u ime svoje prijateljice kojoj je bila potrebna krv zdrave osobe između 18 i 60 godina, i to bilo koje krvne grupe. Kako je napisala unutar apela, radilo se o porođaju carskim rezom, koji je proglašen za rizičan. U celoj toj gunguli oko potrage, javio joj se mladić po imenu Vladimir koji se ponudio da bude donor. Trenutak olakšanja, tračak nade i Aleksandrino oduševljenje, nažalost, bilo je kratkog dana. Jer, umesto

Povezane vesti »

Komentari

Beograd, najnovije vesti »