"Reč je za nas zakon": Završen prvi predizborni SNS skup u Leskovcu - Vučić: Smejali su se kada sam rekao da će prosečna plata biti 500 evra, sada vam kažem da će do kraja 2027. biti 1.400 evra (video)

Blic 05.11.2023
"Reč je za nas zakon": Završen prvi predizborni SNS skup u Leskovcu - Vučić: Smejali su se kada sam rekao da će prosečna…

- Sećate se kada sam prvi put 2014. godine rekao da će nam prosečna plata biti 500 evra u Srbiji, smejali su se, nisu verovali da će se to dogoditi. Mi vam sada kažemo da će do kraja 2027. godine biti prosečna plata 1.400 evra, u Leskovcu više od 1.000 evra. Vi znate da ono što kažemo da ćemo to da ispunimo. Zato što je reč za nas zakon - poručio je Aleksandar Vučić na prvom predizbornom skupu SNS-a u Leskovcu.

Srpska napredna stranka održava danas u Leskovcu u sportskoj hali "Dubočica" predizborni skup "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Predsednik Vučić je na skupu dočekan velikim aplauzom. - Svi bi da kažu da je Kosovo srce Srbije, ali ako mogu da se sklone od zapadnih pritisaka, da im ne odgovaraju, da ne stavljaju 'glavu u torbu', jer će Vučić to da reši... Uvek ponavljam, Kosovo je deo Republike Srbije, zapisano je u Ustavu. Bilo je i biće - poručio Vučić.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »