Zajedno: U Novom Sadu SNS ucenjuje i zastrašuje zaposlene zbog izbora

Beta 08.11.2023

Novosadski odbor stranke Zajedno optužio je danas Spsku naprednu stranku (SNS) da ucenjuje i zastrašuje zaposlene u javnom sektoru radi prikupljanja sigurnih glasova za predstojeće izbore u Srbiji."Počelo je prikupljanje sigurnih glasova i zastrašivanje zaposlenih od strane SNS-a", navela je stranka Zajedno u saopštenju za javnost.

Dodali su da imaju saznanja da je u Gerontološkom centru u Futogu pored Novog Sada i Domu zdravlja u delu grada Novo naselje počelo prikupljanje sigurnih glasova od strane SNS-a.

"Liste pod nazivima 'Vukovi tvoji uvek su uz tebe!' i 'Predaja nije opcija!' kruže ovim ustanovama, a zaposlenima se određuju kvote i naređuju rokovi za prikupljanje glasova", piše u saopštenju.

Pozvali su Novosađane da ne dozvole da ih političke partije ucenjuju na radnom mestu ili van njega i da prijave te pretnje njima.

"Mi ćemo vam obezbediti besplatnu pravnu pomoć i advokate koji će vas zastupati na sudu. Slučajeve možete prijaviti putem mejla zajednozans@gmail.com i putem kontakt telefona 065 418 1947", precizira se u saopštenju za javnost.

(Beta, 11.08.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »