Naslovne strane za sredu 22. novembar

Beta 22.11.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 22. novembar, pišu o poseti Beogradu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga i predizbornim aktivnostima u Srbiji.

BLIC - "Milkicu svi znaju po krompiru, a Nemanju po svežem mleku" - o kandidatima za "Najdomaćina 2023". "Vučić: Sami odlučujemo gde će biti naša vojska" - o izjavi predsednika Srbije posle sastnaka sa Stoltenbergom.

VEČERNJE NOVOSTI - "Onlajn nastava za bahate učenike", piše list. "Srbiji niko ne može da naredjuje" - o sastanku Vučića i Stoltenberga.

DANAS - "Vlast se plaši ProGlasa i svih ljudi sa integritetom", piše list. "Beograd i Zagreb proterali diplomate" - o, kako piše list, novom diplomatskom skandalu između Srbije i Hrvatske.

NOVA - "Moguće da opozicija pobedi, a da vlast proglasi pobedu", rekla je profesorka Ekonomskog fakuleta Danica Popović. "BIA sad može i da hapsi", piše list navodeći da je bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin formirao novu upravu.

INFORMER - Poruka predsednika Srbije na sastanku sa sekretarom alijanse "NATO neće naređivati Vojsci Srbije", piše list. "Zelenski: Uskoro će me ubiti" list prenosi tvrdnje predsednika Ukrajine da će Moskva koristiti sva sredstva da ga ukloni.

ALO - "Kurti neće dati Srbima da glasaju na Kosovu i Metohiju da bi nekima pomogao", piše list. "Hrvoje uoči izbora pravio špijunsku mrežu po Srbiji", o proterivanju prvog sekretara ambasade Hrvatske Hrvoja Šnajdera.

KURIR - Pod naslovom "Špijun" list piše o proterivanju hrvatskog diplomate Hrvoja Šnajdera iz Srbije. "Vučić: Srbija je vojno neutralna zemlja, ne primamo naređenja ni od koga", izjava predsednika Srbije nakon sastanka sa šefom NATO.

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić žestoko odbrusio šefu NATO", o sastanku Vučića i Stoltenberga. "Tajni američki izveštaj o Dejtonu", prenosi list.

POLITIKA - "Na Kosmetu je ugrožen jedino srpski narod" - o razgvoru Vučića i Stoltenberga. "U domovima zdravlja zaposlena svega 123 psihologa", piše list.

(Beta, 11.22.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »