AIK banka uvela bankomate za donaciju organizaciji SOS Dečija sela Srbija

Beta 23.11.2023

Bankomati AIK banke su od danas prvi bankomati u Srbiji na kojima klijenti te banke, uz već uobičajene servise, mogu da uplate donaciju humanitarnoj organizaciji SOS Dečija sela Srbija, saopštila je ta banka.

"Ovom novom uslugom na svojim bankomatima, AIK banka je nastavila sa pružanjem podrške radu ove humanitarne organizacije, omogućivši svojim klijentima da na 60 modernih i multifunkcionalnih bankomata direktno doniraju 100 dinara i time se pridruže pulu donatora kojima je stalo da deca, mladi i porodice, o kojima SOS Dečija sela brinu, žive u mnogo bezbrižnijem okruženju", navedeno je u saopštenju.

Predsednica Izvršnog odbora AIK banke Jelena Galić rekla je da solidarnost nije samo vrlina, već moralna i ljudska dužnost.

"Kada pružimo ruku onima koji su najranjiviji, pružamo ruku boljoj i plemenitijoj budućnosti svih nas. U sredini u kojoj brinemo jedni o drugima, gradimo poverenje imamo šansu da rastemo i kao kompanija i kao ljudi. Usluga koju smo uveli je još jedan od koraka koje preduzimamo kako bismo osnažili porodice i podigli svest o važnosti solidarnosti", rekla je Galić.

SOS Dečija sela Srbija su, kako je navedeno, jedna od najvećih humanitarnih organizacija u Srbiji čija je misija da svako dete odrasta u domu punom ljubavi.

Nacionalna direktorka Fondacije SOS Dečija sela Srbija, Vesna Mraković navela je da je "u svetu brzih i čestih promena, ne smemo zaboraviti da je humanost osnova boljeg društva i temelj svakog napretka".

"Zahvalni smo AIK banci na podršci našoj organizaciji i realizaciji ove, inovativne ideje. U ime organizacije, koja gotovo dve decenije brine o deci, mladima i porodicama u riziku, zahvaljujem svim građanima koji će, korišćenjem nove usluge AIK banke, podržati naš rad. Deci koja su ugrožena potrebni su dobri ljudi, da bismo zajedno izgradili lepši i humaniji svet", rekla je Mraković. 

AIK banka je, kako je navedeno, jedna od vodećih banaka u Srbiji, sa kompletnom ponudom finansijskih rešenja za privredu i stanovništvo, naprednim digitalnim proizvodima i širokom mrežom filijala sa preko 60 poslovnica u više od 35 gradova sa 600.000 korisnika usluga.

 

 

 

(Beta, 11.23.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »