Pokret slobodnih građana podržao inicijativu ProGlas

Beta 24.11.2023

 Osnivači i članovi Političkog saveta Pokreta slobodnih građana (PSG), saopštili su da podržavaju svaku aktivnost intelektualaca, javnih ličnosti i drugih slobodnomislećih ljudi koji svoj zasluženo stečeni društveni ugled i položaj koriste za širenje svesti i motivisanje građana da se odupru epidemiji nasilja, prostakluka i besmisla u Srbiji.

"Smatramo da je inicijativa ProGlas oko koje su se okupile ugledne ličnosti iz različitih sfera društvenog života odraz hrabrog, odgovornog i u najpozitivnijem smislu patriotskog delovanja grupe dobronamernih ljudi", poručili su iz PSG.

Dodali su da i danas dele uverenje koje ih je vodilo prilikom odluke da učestvuju u osnivanju Pokreta slobodnih građana, a to je da je pitanje elementarne pristojnosti i samopoštovanja dati lični dorpinos, udružiti snage i aktivno raditi na ozdravljenju i razvoju društva.

"Zato su svojim potpisom  i ličnim primerom širenju slobodne misli ProGlas podržali Zoran Hamović, Jelena Đorđević, Goran Marković, Dragan Velikić, Miroslav Kopečni, Dušan Dobromirov, Dragan Popović i Saša Uzelac", naveli su iz PSG.

(Beta, 11.24.2023)

Povezane vesti »

Povezane vesti »

Komentari

Politika, najnovije vesti »