Manojlović (Kreni-Promeni): Mladima Vučić obećao novac jer su se bunili

Beta 27.11.2023

Savo Manojlović, direktor kampanja Pokreta "Kreni-Promeni", izjavio je da će mladi dobiti novac od države jer su se bunili.

Pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju najavio da će u narednih deset dana srednjoškolci dobiti po 10.000, a studenti 1.000 dinara prilikom otvaranja studentske kartice, Manojlović je kazao da oni "zaslužuju mnogo više od ovih 85 i 8,5 evra".

Manojlović smatra da su mladi "novac dobili jer su se pobunili. Što se više budu bunili u životu, dobijaće sve više i više. Vidimo se na novim protestima", rekao je on.

Podsetio je da su "mladi od veličanstvenih blokada u novembru i decembru 2022. neizostavni deo svih većih protesta".

Manolović je rekao da Vučić s mesta predsednika Srbije vodi negativnu kampanju protiv svih koji ne misle kao on: "Organizovao je napade na glumicu Svetlanu Cecu Bojković, košarkašku legendu Dudu Ivkovića, vladiku Grigorija, čuvenog svetskog genetičara Miodraga Stojkovića, samo zato što su mislili drugačije od njega".

Naveo je da je, s druge strane, Vučić branio vlasnike Informera i Pink-a Dragana Vučićevića Željka Mitrovića i bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radojičića", i ocenio da je "u Srbiji na delu borba dobra i zla".

(Beta, 11.27.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »