Vučić: Miketić iskoristio privatni kućni snimak da sebe predstavi kao žrtvu

Beta 29.11.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je poslanik Zajedno Đorđe Miketić, kom je navodno zaprećeno objavljivanjem eksplicitnih fotografija iz privatnog života, "iskoristio privatni kućni snimak da sebe predstavi kao žrtvu".

Vučić je povodom tog slučaja rekao da Miketić "odlično zna ko ga je snimao" a da to kako je dodao, nije Bezbednosno-informativna agencija (BIA).

"Bezbednosno-informativna agencija je odmah povela istragu i zaključila da je to skinuto sa snimka koji nije napravljen tajnom kamerom već kako sam dobio informaciju od BIA, snimao je iz blizine neko od njihovih prijatelja. On (Miketić) ima taj snimak, neka ga objavi", rekao je Vučić za televiziju Hepi.
Ocenio je da je "sramota" da se govori o sadržini tog snimka.

"To nije ljubakanje sa devojkama kako bi on želeo da predstavi, to nikakve veze nema sa muško-ženskim, muško-muškim, žensko-ženskim odnosima", rekao je predsednik Srbije.

Vučić je ocenio da na predstojećim izborima 17. decembra postoje samo dve opcije - glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ili za "neku od lista Dragana Đilasa".

"Vlast za neku od opozicionih lista je glas za Dragana Đilasa, sve će to na kraju biti isto. Ovoga puta oni ni ne kriju da je sve to isto. Građani imaju samo dve opcije na izborima", naveo je Vučić za Hepi televiziju.

On je naveo da ukoliko njegova lista izgubi izbore, priznaće rezultate i poštovaće volju građana i prepustiti "Đilasovim stručnjacima" da vode Srbiju.

"Ako pobedimo, biće još veća briga o ljudima, da uradimo sve što smo planirali za 2024. godinu. Dakle, prosečna plata 1.400 evra. Ako uspemo, Srbiju očekuju tektonske promene", rekao je Vučić.

(Beta, 11.29.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »