Miketić potvrdio da se povlači iz kampanje

Beta 01.12.2023

Član stranke Zajedno Đorđe Miketić potvrdio je za list Danas da će se povući iz izborne kampanje kako bi zaštitio porodicu, ali i dodao da je najvažnije da opozicija pobedi sadašnji režim.

"Pomeram se iz kampanje jer moram da zaštitim porodicu, vodim pravnu borbu i da ne dozvolim da ovo blaćenje ugrozi pobedničku kampanju", rekao je Miketić.

Prethodno je kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.

Miketić se sada obratio javnosti nizom objava na platformi Iks (bivši Tviter), u kojima poručuje da je sada najvažnije da opozicija pobedi režim.

Istakao je da glavni napadi na njega dolaze od Dragana J. Vučićevića i Nebojše Krstića, da su oni tražili da se povuče iz kampanje za izbore.

"Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo izvođači prljavih radova", naveo je Miketić.

Dodao je da ga Vučić neće ućutkati, da nije pristao na njegove ucene i da se nije uplašio.

"Sada je vreme da branim svoju porodicu i sebe. U toj borbi nema povlačenja. U sledećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mi se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca", napisao je Miketić na tviteru.

On je istakao da neće dozvoliti Vučiću da ugrozi pobedničku kampanju za oslobođenje Beograda i da je zahvalan na podršci koalicionim partnerima.

"Kampanja se vodi idejama, a ne podmetanjem političkim protivnicima, zloupotrebom državnih resursa i televizija sa nacionalnom frekvencijom. Sada je najbitnija pobeda u Beogradu, a ja za pobedu igram", zaključio je Miketić.

(Beta, 12.01.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »