Njihov osmeh govori više od: 1.000 reči Neverovatni manekeni prošetali modnom pistom u Čačku, a sva sredstva namenili za lečenje devojčice Nađe (foto)

Blic 02.12.2023
Njihov osmeh govori više od: 1.000 reči Neverovatni manekeni prošetali modnom pistom u Čačku, a sva sredstva namenili za…

Nesvakidašnja modna revija održana je u Kulturnom centru u Čačku, a bila je posebna jer su se u ulozi manekena i to sa velikim uspehom oprobale osobe sa invaliditetom iz Centra "Zračak". Koliko su uživali dok su se šetali modnom pistom, najbolje su pokazali iskreni osmesi na njihovim licima.

- Centar „Zračak” je mnogo puta do sada primao vredne donacije od privrednika, kao i od pojedinaca. Ovog puta mi kao „Zračak”, želeli smo mi da nekome da pomognemo. Tim povodom, rodila se ideja o humanitarnoj modnoj reviji. Naravno, tu svoju ideju nismo mogli sami da realizujemo, već smo je predstavili kompaniji "PS Fashion" koja je to sa oduševljenjem prihvatila, na čemu im se srdačno zahvaljujemo - rekla je Ana Jakovljević, direktorka ustanove „Zračak” u Čačku.

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »