"Ljudi, šta je ovo": Amerikanac stigao u Beograd pa se već posle jednog dana zaljubio u našu zemlju: "Trebaće mi kardiolog zbog lepote Srpkinja"

Blic 04.12.2023
"Ljudi, šta je ovo": Amerikanac stigao u Beograd pa se već posle jednog dana zaljubio u našu zemlju: "Trebaće mi kardiolog…

Amerikanac Aron Palasios, oduševio je Srbe kada je kao kreator istorijskog sadržaja na ovoj mreži rekao da je zaljubljen u srpsku istoriju. Pričajući o njoj i Srbima kao hrabrim ljudima ali i Srpkinjama kao najlepšim ženama, pre nekoliko meseci obećao je da će posetiti Beograd, što je sada i uradio. A prve impresije su, kaže, baš onakve kakvim se i nadao.

Baveći se istorijom raznih zemalja širom sveta, ovaj momak iz Filadelfije je nakon otkrivanja srpske istorije shvatio da je oduševljen srpskim mentalitetom i hrabrošću - što ga je navelo da spakuje kofere i dođe u Srbiju. A kada je došao, samo nakon 24h boravka u našem glavnom gradu znao je mu je ovo putovanje bilo i više nego potrebno! Zato je brže bolje morao na TikToku da podeli svoj utisak o Beogradu, Srbima i svemu onome što je za kratko vreme video i doživeo.

Povezane vesti »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »