А. Шешељ: Радикали политику не мењају, све радимо искрено и имамо јединствен програм

Бета 11.12.2023

Заменик председника Српске радикалне странке (СРС) Александар Шешељ рекао је да "српски радикали политику не мењају", наводећи да грађани знају да "све што раде, раде искрено, поштено" и да никада неће бити "инструмент у рукама странаца".

Шешељ је, у интервјуу за данашњу Политику, рекао да радикали, за разлику од других, нуде "јасан, јединствен програм и доследну политику, а не празне флоскуле".

"Ми смо једина, истинска алтернатива и власти и опозицији", рекао је потпредседник СРС.

"Србија, то годинама говоримо, треба да заборави старе замке и заблуде и да одустане од пута у Европску унију и да буде прва европска земља која се придружује БРИКС-у", рекао је Александар Шешељ.

На питање да ли је коалиција са Српском напредном странком (СНС) на београдским изборима најава коалиције и на републлчком нивоу, он је рекао да ће радикали бити опозиција у Скупштини Србије и да никада неће бити у власти која заступа евроинтеграције.

"Београд је нешто друго, ту је реч о комуналним стварима, а с друге стране, постоји опасност да се понови прошлогодишња ситуација, па да се после избора удруже сви који добијају директиве из иностранстава. То би било погубно за Србију, зато не желимо да се наши гласови расипају, хоћемо да сачувамао сваки патриотски глас", рекао је Шешељ. Оценио је да "то не значи да је политика СНС-а у Београду до сада била идеална, било је пуно грашака, али и добрих потеза".

"Надамо се да ће та листа победити и да ћемо ми дати свој доприност развоју и управљају Београдом", поручио је Александар Шешељ.

(Бета, 12.11.2023)

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Политика, најновије вести »