Veselinović: Otvoreni smo za saradnju sa svima koji su za smenu ove vlasti

Beta 12.12.2023

Jedan od nosilaca izborne liste "Srbija protiv nasilja" u Beogradu Dobrica Veselinović rekao je da je ona posle izbora otvorena za saradnju sa svim kojima je prioritet smena vlasti i iskrena borba protiv režima Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS).

"Beogradu je potrebna promena", rekao je u intervjuu za Večernje novosti Veselinović, koji je nosilac liste zajedno sa Vladimirom Obradovićem.

Kako je naveo, "u proteklih deset godina vlasti SNS i SPS nijedan ključni problem nije rešen, pa je tako naš glavni grad i dalje među najzagađenijim na svetu, satima stojimo zaglavljeni u saobraćaju, hronični je nedostatak mesta u gradskim vrtićima za svu decu, domovi zdravlja i ambulante se raspadaju, a rast cena i inflacija urušavaju kvalitet života i teraju ljude na ivicu siromaštava".

On je ukazao i su predstavnici koalicije "Srbija protiva nasilja" rekli građanima koji su se nedeljama protestovali na ulicama Beograda i drugih gradova da će prvi njihov potez na vlasti biti ispunjenje zahteva sa protesta.

(Beta, 12.12.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »