Predsednik SNS očekuje pobedu

Beta 17.12.2023

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da očekuje pobedu na republičkim, pokrajinskim i lokalnim izborima ali i da će lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" prihvatiti volju građana kakva god bude i da će "iste večeri čestitati onima koji budu bolji od njih".

Vučević je, nakon što je glasao na biračkom mestu u Mesnoj zajednici "Narodni heroji" u Novom Sadu, istakao da u suprotnom očekuje čestitke ostalih učesnika, kao i da je "glas naroda - glas boga".

"Optimista sam i očekujem da će naša lista pobediti i na republičkim i na pokrajinskim izborima, i svuda na lokalnim izborima, uključujući i izbore za glavni grad Srbije odnosno Beograd", naveo je on.

Vučević je pozvao građane da izađu na birališta jer se odlučuje o onome kuda i kako želimo da vidimo Srbiju u naredne četiri godine.

"Očekujem da izbori prođu u demokratskoj i fer atmosferi i iznad svega očekujem da svi učesnici izbornog postupka priznaju izbornu volju građana, što je suština izbora i narodnog suvereniteta", poručio je lider SNS.

(Beta, 12.17.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »