Slika dana! Deda Mrazovi u Beogradu i Novom Sadu mališanima u bolnicama doneli paketiće i to pravo s krova, kao pravi! (foto, video)

Blic 21.12.2023
Slika dana! Deda Mrazovi u Beogradu i Novom Sadu mališanima u bolnicama doneli paketiće i to pravo s krova, kao pravi! (foto…

I ove godine mališani koji praznike provode u bolničkim sobama, imali su iznenadnu posetu. Mališane koji su na lečenju u dečjoj bolnici u Tiršovoj iznenadili su Deda Mrazevi na prozorima, koji su se spuštali sa krova bolnice, a i u Novom Sadu, pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS), usrećili su decu koja se nalaze takođe u dečjoj bolnici u tom gradu.

Gotovo sinhrono u isto vreme, malim pacijentima su na prozore pokucali Deda Mrazovi koji su se spuštali sa vrha zdravstvenim ustanovama. Snimak spuštanja Deda Mrazeva, oduševio je Beograđane na društvenim mrežama, koji nisu štedeli reči hvale. Kako se vidi na snimku, svako od njh je imao svoju vertikalu i prozore iz kojih su se krila ozarena lica mališana koji se nalaze na lečenju u Tiršovoj. Ranije tokom dana u Beogradu su viđeni i "motorizovani" Deda Mrazovi.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Vojvodina, najnovije vesti »